Vertaa & vuokraa menopelit
Etsi tarjouksia pakettiautoista, vesijeteistä ja monista muista menopeleistä...

Scandia Rent - Vantaa

Vantaan toimipisteemme palvelee Juhtatiellä Tikkurilassa arkisin ma-pe 9-17. Toimipiste löytyy kun nousee Kehä 3:lta Ala-Tikkurilassa ja kääntyy Tikkuritieltä pienemmälle tielle Shellin taakse. Toimipisteemme tunnistaa isosta piha-alueesta, jolta löytyy vuokra-autoja ja hinausautoja.

Vantaan toimipiste palvelee vuokraamalla henkilöautoja, pikkubusseja ja pakettiautoja. Vantaan toimipisteemme toimittaa autoja myös Keravalle.

Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret juontavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon. Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta.

Paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokrausasioissa.

Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila- autot sekä maasturit. Automme ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasing-tarpeissa.

Scandia Rent toimii läheisessä yhteistyössä paikallisten autokorjaamoiden ja -liikkeiden sekä hinausyrittäjien kanssa. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, niin Scandia Rent järjestää sijaisauton toivomaasi paikkaan. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Scandia Rent on pitkäaikainen hansel sopimustoimittaja, joka palvelee valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä valtakunnallisesti.

Scandia Rent on LähiTapiolan, Autoliiton ja Pohjantähti-vakuutuksen virallinen valtakunnallinen sijaisautoyhteistyökumppani.

 

Asiakkaiden arviot:
5
Nettiajanvaraus:
Kyllä
Puhelinvaraus:
Kyllä
Mobiilisti ovet auki:
Ei
Online-maksut:
Kyllä
Henkilökohtainen palvelu:
Kyllä
Aukioloajat:
Ma-pe: 08:00 - 17:00
La: -
Su: -

Y-tunnus:
3143320-4
Vuokraushinta:
Alkaen 55 € / 2h
Käyntiosoite:
Juhtatie 2, 00750 Vantaa
Puhelinnumerot:
Sähköpostit:
Kotisivut:
Visma Pay ehdot luettavissa täältä.
Toimipisteet
Scandia Rent Espoo Koskelo
Koskelontie 19, 02920 Espoo
Scandia Rent Helsinki-Vantaa Airport
Lentoasemantie 1 Terminaali II, 01530 Vantaa
Scandia Rent Kerava rautatieasema
Asemanaukio 1, 04200 Kerava
Scandia Rent Porvoo
Lakkapolku 54, 06100 Porvoo

2023 Bino.fi, Kaikki oikeudet pidätetään