Vertaa & vuokraa menopelit
Etsi tarjouksia pakettiautoista, vesijeteistä ja monista muista menopeleistä...

Scandia Rent - Tampere

Tampereen lentokenttä on avoinna sopimuksen mukaan autojen noutoa ja palautusta varten. Olethan siis yhteydessä puhelimitse ennen tälle toimipisteelle suuntaamista. 

Tampereen Rantaperkiön toimipiste palvelee vuokraamalla henkilöautoja ja pakettiautoja klo 8-17 arkisin. Tampere Länsi, erillinen toimipiste, Lehtikadulla palvelee myös klo 8-17 arkisin.

Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret juontavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon. Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta.

Paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokrausasioissa.

Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautot, tila-autot sekä maasturit. Automme ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasing-tarpeissa.

Scandia Rent toimii läheisessä yhteistyössä paikallisten autokorjaamoiden ja -liikkeiden sekä hinausyrittäjien kanssa. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, niin Scandia Rent järjestää sijaisauton toivomaasi paikkaan. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Scandia Rent on pitkäaikainen Hansel sopimustoimittaja, joka palvelee valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä valtakunnallisesti.

Scandia Rent on LähiTapiolan, Autoliiton ja Pohjantähti-vakuutuksen virallinen valtakunnallinen sijaisautoyhteistyökumppani.

Asiakkaiden arviot:
5
Nettiajanvaraus:
Kyllä
Puhelinvaraus:
Kyllä
Mobiilisti ovet auki:
Ei
Online-maksut:
Kyllä
Henkilökohtainen palvelu:
Kyllä
Aukioloajat:
Ma-pe: 08:00 - 17:00
La: -
Su: -

Y-tunnus:
0743875-0
Käyntiosoite:
Rantaperkiönkatu 1 A, 33900 Tampere
Puhelinnumerot:
Sähköpostit:
Kotisivut:
Vuokrausehdot luettavissa täältä.
Visma Pay ehdot luettavissa täältä.
Toimipisteet
Tampere Rantaperkiö
Rantaperkiönkatu 1 A, 33900 Tampere
Rantaperkiön toimipisteemme sijaitsee Sarankulmankadun varrella ja näkyy hyvin tielle. Käynti toimipisteelle on rakennuksen takaa ja toimipisteemme on auki arkisin klo 8-17.
Tampere Lentokenttä
Tornikaari 50, 33960 Tampere
Lentokentän toimipisteemme on auki autojen noudolle ja palautukselle sopimuksen mukaan, joten teethän varauksen verkossa tai olet yhteydessä puhelimitse, jotta voimme varmistaa asiakaspalvelun toimipisteellä.
Aloita vuokraus alapuolen kalenterista

2023 Bino.fi, Kaikki oikeudet pidätetään