Vertaa & vuokraa menopelit
Etsi tarjouksia pakettiautoista, vesijeteistä ja monista muista menopeleistä...

Scandia Rent - Kuopio

Parasta palvelua!

Kuopion toimipisteemme palvelevat usealla eri alueella Kuopiossa. Uusin toimipisteemme sijaitsee kauppakeskus Apajan ja torin alla. Lisäksi toimipisteitämme löytyy Männistössä, Kallantiellä, rautatieasemalla ja lentokentällä.

Keskustan ja Kallantien toimipisteet palvelevat arkisin 8.00-16.00, loput Kuopion toimipisteemme ovat auki autojen noudolle ja palautukselle sopimuksen mukaan, joten teethän varauksen verkossa tai olet yhteydessä puhelimitse, jotta voimme varmistaa asiakaspalvelun toimipisteellä.

Kuopion toimipisteet palvelevat vuokraamalla henkilöautoja, pikkubusseja ja pakettiautoja.

Takuulla edulliset hinnat! Vuokraa auto 24/7 helposti & edullisesti netistä!

Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret juontavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon. Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta.

Paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokrausasioissa.

Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila- autot sekä maasturit. Automme ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasing-tarpeissa.

Scandia Rent toimii läheisessä yhteistyössä paikallisten autokorjaamoiden ja -liikkeiden sekä hinausyrittäjien kanssa. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, niin Scandia Rent järjestää sijaisauton toivomaasi paikkaan. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Autonvuokraus Kuopio: Valitse Scandia Rent

Miksi valita Scandia Rent Kuopion alueella?

  1. Laaja autokanta: Tarjoamme laajan valikoiman eri kokoluokkien ja tyyppisten autojen vuokrausmahdollisuuksia. Olitpa sitten tarvitsemassa pientä kaupunkiautoa tai tilavaa perheautoa, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto.
  2. Kilpailukykyiset hinnat: Panostamme kilpailukykyisiin hintoihin ilman piilokuluja. Saat selkeän ja läpinäkyvän hinnan ilman ikäviä yllätyksiä.
  3. Helppo varauksen teko: Scandia Rent tekee autonvuokrauksen helpoksi. Voit tehdä varauksen kätevästi verkkosivuillamme tai ottamalla meihin yhteyttä suoraan.
  4. Nouto- ja palautuspalvelu: Tarjoamme joustavat nouto- ja palautusvaihtoehdot varmistaaksemme mahdollisimman sujuvan kokemuksen asiakkaillemme.
  5. Paikallinen tuntemus: Tunnemme Kuopion alueen, ja pyrimme tarjoamaan paikallistuntemusta hyödyntäviä vinkkejä ja neuvoja, jotta matkastasi tulisi mahdollisimman miellyttävä.
Asiakkaiden arviot:
5
Nettiajanvaraus:
Kyllä
Puhelinvaraus:
Kyllä
Mobiilisti ovet auki:
Ei
Online-maksut:
Kyllä
Henkilökohtainen palvelu:
Kyllä
Aukioloajat:
Ma-pe: 08:00 - 17:00
La: -
Su: -

Y-tunnus:
2114491-9
Vuokraushinta:
Alkaen 20 € / 24h
Käyntiosoite:
Usealla toimipisteellä, - Kuopio - Siilinjärvi - Iisalmi
Puhelinnumerot:
Sähköpostit:
Kotisivut:
Vuokrausehdot luettavissa täältä.
Toimipisteet
Iisalmi
Marjahaankierto 9, 74130 Iisalmi
Iisalmi rautatieasema
Savonkatu 38, 74100 Iisalmi
Siilinjärvi rautatieasema
Asematie , 71800 Siilinjärvi
Kuopio
Kallantie 7, 70360 Kuopio
Kuopio rautatieasema
Asemakatu 1, 70100 Kuopio
Kuopio Männistö
Tapionkatu 12, 70500 Kuopio
Rissalan lentokenttä
Lentokentäntie 275, 70900 Toivala
Aloita vuokraus alapuolen kalenterista

2023 Bino.fi, Kaikki oikeudet pidätetään