Vertaa & vuokraa menopelit
Etsi tarjouksia pakettiautoista, vesijeteistä ja monista muista menopeleistä...

AJ RSteam Oy

Yrityksemme AJ RSteam Oy on perustettu 2017. Tuotamme vuokraus, pienkonekorjaamo ja myyntipalveluita Kuopiossa. Tarjoamme moottorikelkka-, paljukärry-, vesijetti- ja erilaisten kuljetuslaitteiden lyhyt- tai pitkäaikaista vuokrausta sinulle, kilpailukykyiseen hintaan. Haluamme, että asiointi kanssamme on helppoa, joustavaa ja laadukasta. Toivomme että asioit kanssamme jatkossakin!

Mistä kaikki alkoi 2017. Moottoriurheilu ja sitä kautta moottorikelkkailu on ollut lähellä molempien sydäntä, aina. Laitteita ja koneita on rassattu ulkona, sisällä, pakkasessa ja helteessä. Rakkaudesta lajiin sanotaan, siitä tässäkin oli kyse. Halusimme perustaa palvelun, mikä on lähellä omaa sydäntä, asiakaslähtöistä ja mikä tuntuu hyvälle.  Tarkoituksenamme ei ole tuottaa palveluita siinä missä muut, vaan pikkuisen paremmin ja tasokkaammin. Sillä tiellä ollaan.

Talvella 2017-2018 yritys lähti käyntiin omasta autotallista ja aitta rakennuksesta. Tilasimme kaksi VIP paljukärryä ja kaksi uutta moottorikelkkaa, tästä kaikki alkoi. Tasokkaalle vuokraukselle oli kysyntää ja loppukaudesta moottorikelkkoja oli 6kpl ja paljuja pari lisää. Kesällä 2018 laajensimme omaan pieneen korjaamoon ja vesijettivuokraukseen. Kesä kauteen lähdettiin 3 vesijetillä.

Nyt vuonna 2021 pystymme tarjoamaan työpaikan 2 pienkoneasentajalle ja työpaikan talvi/kesäsesonkiin 1 asiakaspalvelijalle. Pienkonekorjaamomme palvelee uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa Petosella Kylmämäessä, Vesijettejä on 10kpl Matkailukeskus rauhalahdessa, 10kpl moottorikelkkoja Tahkolla ja 3kpl VIP paljukärryjä. Vuosi 2020 ja 2021 ovat olleet vaikeita vallitsevan Korona kriisin takia, mutta Olemme pystyneet palvelemaan asiakkaat tasokkaasti ja kasvattamaan yritystä hallitusti.  Toivottavasti saamme ja pystymme palvelemaan asiakkaat jatkossakin hyvin.

Tavoitteemme on olla Kuopion seudun laadukkain moottoriajoneuvoja ja paljukärryjä vuokraava yritys. Haluamme huoltaa pienkoneesi laadukkaasti ja varmistaa niille parhaan mahdollisen suorituskyvyn!  Panostamme palvelussamme ja laitteissamme aina laatuun!

Järjestämme ja suunnittelemme yksityisille- ja yritysryhmille kokonaisvaltaista ohjelma ja majoitus suunnittelua!

Mukavia hetkiä kanssamme!

Asiakkaiden arviot:
3.9
Nettiajanvaraus:
Kyllä
Puhelinvaraus:
Kyllä
Mobiilisti ovet auki:
Ei
Online-maksut:
Ei
Henkilökohtainen palvelu:
Kyllä
Aukioloajat:
Ma-pe: 10:00 - 18:00
La: 10:00 - 18:00
Su: 10:00 - 18:00

Y-tunnus:
2859655-5
Vuokraushinta:
Alkaen 90 €
Käyntiosoite:
Useampi toimipiste, 70780 / 73310 Kuopio & Tahko
Puhelinnumerot:
Sähköpostit:
Kotisivut:
Visma Pay ehdot luettavissa täältä.
Toimipisteet
Jetit Kuopio
Rauhalahdenkatu 3, 70700 Kuopio
Matkailukeskus Rauhalahden satama
Jetit Tahko
Tahkolaaksontie 5B, 73310 Kuopio
HILL Ski Rentin -vuokraamolla
Aloita vuokraus alapuolen kalenterista

2023 Bino.fi, Kaikki oikeudet pidätetään