Vertaa & vuokraa menopelit
Etsi tarjouksia pakettiautoista, vesijeteistä ja monista muista menopeleistä...

Joensuun toimipisteemme sijaitsee kätevästi Valtatie 6:n varrella pohjoiseen Joensuun keskustasta.

Joensuun muut toimipisteet sijaitsevat Joensuun lentokentällä ja rautatieasemalla. Nämä toimipisteet ovat avoinna sopimuksen mukaan autojen noutoa ja palautusta varten. Olethan siis yhteydessä puhelimitse ennen näille toimipisteille suuntaamista!

Joensuun toimipiste palvelee vuokraamalla henkilöautoja, pikkubusseja ja pakettiautoja.

Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret juontavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon. Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta.

Paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokrausasioissa.

Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila-autot sekä maasturit. Automme ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasing-tarpeissa.

Scandia Rent toimii läheisessä yhteistyössä paikallisten autokorjaamoiden ja -liikkeiden sekä hinausyrittäjien kanssa. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, niin Scandia Rent järjestää sijaisauton toivomaasi paikkaan. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Scandia Rent on pitkäaikainen hansel sopimustoimittaja, joka palvelee valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä valtakunnallisesti.

Scandia Rent on LähiTapiolan, Autoliiton ja Pohjantähti-vakuutuksen virallinen valtakunnallinen sijaisautoyhteistyökumppani.

Asiointi autovuokraamollamme on helppoa ja huoletonta unohtamatta kilpailukykyisiä hintojamme. Palvelu on joustavaa ja asiakas lähtöistä. Asiakkaamme saavat aina laadukkaat vuokra-ajonveuvot.

Vantaan toimipisteemme palvelee Juhtatiellä Tikkurilassa arkisin ma-pe 9-17. Toimipiste löytyy kun nousee Kehä 3:lta Ala-Tikkurilassa ja kääntyy Tikkuritieltä pienemmälle tielle Shellin taakse. Toimipisteemme tunnistaa isosta piha-alueesta, jolta löytyy vuokra-autoja ja hinausautoja.

Vantaan toimipiste palvelee vuokraamalla henkilöautoja, pikkubusseja ja pakettiautoja. Vantaan toimipisteemme toimittaa autoja myös Keravalle.

Scandia Rent on yksi Suomen suurimmista autovuokrausketjuista, jonka juuret juontavat Suomen ensimmäiseen autovuokraamoon. Yrittäjävetoinen toimintamallimme takaa sen, että tarjoamme aina parasta paikallista autovuokrausta.

Paikallinen yrittäjämme on aina valmiina palvelemaan autovuokrausasioissa.

Valikoimastamme löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila- autot sekä maasturit. Automme ovat aina uusia ja puhtaita. Palvelemme myös pitkäaikaisissa vuokrauksissa sekä yksityisten ja yritysten leasing-tarpeissa.

Scandia Rent toimii läheisessä yhteistyössä paikallisten autokorjaamoiden ja -liikkeiden sekä hinausyrittäjien kanssa. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, niin Scandia Rent järjestää sijaisauton toivomaasi paikkaan. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Scandia Rent on pitkäaikainen hansel sopimustoimittaja, joka palvelee valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä valtakunnallisesti.

Scandia Rent on LähiTapiolan, Autoliiton ja Pohjantähti-vakuutuksen virallinen valtakunnallinen sijaisautoyhteistyökumppani.

 

Vuokraa matkailuauto tai matkailuvaunu!

Katso vapaat ajat varauskalenterista ja jos et löydä sopivaa laita viestiä tai soita!

Kattava varustelu

Matkailuajoneuvomme on varusteltu laadukkailla varusteilla, jotta matkasi olisi mahdollisimman sujuvaa ja huoletonta. Ajoneuvoissa on mahdollisuuksien mukaan kahdennettu lämmitysjärjestelmä ja kaasupulloja on kaksin kappalein.

Puhelinpalvelu 24/7

Löydät sivuiltamme yleisimmin kysyttyihin asioihin vastaukset tekstinä ja myös ohjevideoina.
Kiiretilanteessa puhelinnumerostamme: +358 45 122 3793 vastaamme ajankohdasta riippumatta.

Caravan Keidas on perhe Pyrrön pyörittämä asuntoauto- ja -vaunuvuokraamo

Toimisteemme sijaitsee Vantaalla. Asiakkaamme tulevat pääosin Uudeltamaalta ja muualta Etelä-Suomesta.

Perheemme on matkaillut asuntovaunuilla vuosikymmenen ajan. Joka kesä on tullut vietettyä karavaanielämää muutama viikko. Kokemuksemme vaunujen ja autojen käytöstä on antanut hyvän pohjan palveluiden ja varustelun toteutukseen. Vuokraamotoiminta lähti liikkeelle, kun ostimme vaunun isovanhemmilta käytön loputtua. Vuokraus on tuonut mukavia kohtaamisia ja päätimme laajentaa toimintaa pikkuhiljaa. Näin lapsemme ovat saaneet myös kesätyötä siivousten ja kaluston pesujen myötä.

Koronavuodet kiihdyttivät toiminnan kasvua kotimaan matkailun kasvaessa. Monet ovat aktivoituneet uudelleen karavaanariksi tai opetelleet lapsuuden kokemusten jälkeen uuden matkailutavan. Käyttöä helpottavat ohjevideomme helpottavat matkalle lähtemisen kynnystä. Tällä hetkellä kalustomme kattaa niin pariskuntien kuin isompien perheiden tarpeita. Kalustomme on uutta ja ajanmukaista.

Arvomme ovat luotettavuus, sujuvuus ja huolettomuus.

 

Caravanlandia Rent – Kiitos kesästä 2023!

Matkailuajoneuvojen vuokrauspalvelu on tältä vuodelta paketissa. Kiitos kaikille meiltä ajoneuvon vuokranneille! Haluamme jatkossakin palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin tarjoamalla joustavia vaihtoehtoja matkailuajoneuvolla reissaamiseen.

Caravanlandia Rent – Vuokraa matkailuauto tai asuntovaunu

Vuokraa matkailuajoneuvo Caravanlandialta, saat ajoneuvon käyttöön helposti, turvallisesti ja varusteltuna!

Poltteleeko reissukuume perheen tai ystävien kanssa ja etsit siihen sopivaa ajoneuvoa? Caravanlandia tarjoaa matkailuajoneuvon vuokrausta Kokkolassa ja Lempäälässä. Meiltä saat käyttöösi erikokoiset matkailuautot tai näppärän kokoisen matkailuvaunun. Jokainen vuokraamamme ajoneuvo on uusi. Ne ovat tasokkaita hyvin varusteltuja ja takuulla kunnossa. Lisäksi meillä on saatavilla lisäpalveluna runsaasti irtokalusteita / tarvikkeita matkaa varten.

Uuden matkailuajoneuvon käyttö on helppoa ja saat meiltä ennen matkaa kattavan käyttöopastuksen. Matkailuautomme on rekisteröity henkilöautokortilla ajettaviksi (B-kortti). Kotimaassa matkustamisen lisäksi on mahdollista reissata Pohjoismaissa. Oman autosi voit tarvittaessa jättää meille parkkiin matkasi ajaksi.

Katso tästä vuokrauskalustomme : https://caravanlandia.fi/vuokraus/vuokrauskalusto/

Paljun vuokraus Pieksämäki – Naarajärvi

Haluamme Paljupoikien puolesta tarjota teille ainutlaatuisia hetkiä ja elämyksellisiä iltoja niin arkeen kuin juhlaan. Niissä hetkissä nautitaan lämmöstä ja rentoudutaan perheen ja ystävien kanssa. Paljun lämpö rentouttaa ja hyvä seura virkistää. Nämä yhdessä luovat ikimuistoisia hetkiä, joita me tarjoamme!

Vuokraa palju juhliin tai tapahtumiin. Vuokraamme suosittuja peräkärrypaljuja Naarajärven toimipisteestä koko Etelä-Savon alueelle. Mikäli toimitusmatka on yli 20 kilometriä, kysy tarjous lomakkeen kautta.

Kylpytynnyri on puhdas, laadukas ja hyvin varusteltu. Paljukärry on helposti liikuteltavissa ja se on mahdollista sijoittaa minne paljua tarvitaankaan – järven rannalle tai talon pihaan.

Paljut ovat rakennettu kiinteästi peräkärryn rungon päälle ja painoa koko laitokselle kertyy noin 500 kg. Nämä ovat kuljetettavissa normaalilla B-ajokortilla. Paljuja on kahdessa koossa 4-6 hengen paljukärryjä sekä 8-10 hengen paljukärryjä.

Tervetuloa vuokraamaan packrafteja eli reppulauttoja!

Tällä kaudella vuokraamossa on tarjolla neljä MRS-packraftia. Lisätietoa siitä, mikä on packraft: https://www.melomo.fi/packraft-info/.

Vuokratessasi packraftin mukaan tulee samaan hintaan mela ja melontaliivi. Lisähintaan voi vuokrata melontakypärän ja kätevän bow packin. Vuokraamo on auki pääsääntöisesti iltaisin, mutta kannattaa kysyä tarvittaessa muita aukioloaikoja.

Elokuussa vuokraamon valikoimaan tulee myös retkeilyvaunu GS Teardrop.

Moottorikelkkavuokraamo ja kahvilabaari Ylläsjärven ytimessä

Vuokrattavat moottorikelkat
Kelkka jokaisen tarpeisiin. Touring-kelkat sopii kaikkien käsiin, sport-kelkalla päästään ja reippaasti tehokkaammin. Deep Snow -kelkat löytyy rivistä myös kokeneille kuskeille. Voit tehdä varauksen suoraan verkosta. Kelkkavuokraamo on avoinna ti-la klo 10-18 ja su-ma suljettu.

Tervetuloa Ylläkselle! – Minna ja Pasi

 

Vuokraa matkailuauto nyt kätevästi verkosta
Vuokraamme uusia ja hyvin varusteltuja matkailu- ja retkeilyautoja Ylihärmässä, Härmän kuntokeskuksen läheisyydessä.

Matkailuautomme ovat Adria, Carado sekä Eura Mobil merkkisiä. Kaikki matkailuautomme ovat erittäin hyvin varusteltuja ja soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Autoja on sekä puoli-integroituja että alkovimalleja useilla erilaisilla pohjaratkaisuilla, lisäksi meiltä löytyy useita retkeilyautoja. Saatavilla vuokralle myös paljukärry, peräkärryt, trailerit, pakettiauto sekä sähköpotkulautoja. Matkailuautoillamme voit lähteä huoletta myös Suomen ulkopuolelle Baltiaan, Eurooppaan sekä Pohjoismaihin.

Voit vuokrata matkailuauton lisävarusteineen varauskalenterin kautta tai ottamalla meihin yhteyttä.

Meistä

Aloitimme matkailuautojen vuokrauspalvelun pienimuotoisesti jo vuonna 2020.

Varsinainen idea matkailuautojen vuokraamiseen keskittyneen uuden yrityksen perustamisesta syntyi kasvaneen kotimaan matkailun tuottamasta tarpeesta ja ennen kaikkea halusta tuoda uusia palveluita Pohjanmaalle. Näistä ajatuksista vuonna 2021 syntyi Pr Group Oy.

Vuodelle 2022 olemme lisänneet matkailuautoja ja tällä hetkellä niitä löytyy valikoimistamme 10kpl.

Matkailuautojen lisäksi yrityksemme vuokraa välineitä vapaa-ajalle, retkeilyyn sekä reissaamiseen.

Vuokraamme pakettiautot, peräkärryt sekä matkailuautot.

Tutustu valikoimaamme! Vapaana olevat autot ( Vihdin kirkonkylä, Nummela ja Espoon Suurpelto) löydät valikoista, toimipaikan ja haluamasi päivämäärän mukaan. Kirkonkylällä myös tarjolla peräkärryt. Vuokraus toimii alusta loppuun itsepalveluna.

Puhelinajan ulkopuolella tulleet varauspyynnöt, sähköpostit ja reklamaatiot käsittelemme ainoastaan aukioloaikoina tai viimeistään seuraavana päivänä. Vuokraus tapahtuu itsepalveluna ja avaimet S-market Vihdistä sekä nyt myös Espoosta (Kynäkatu 6, K-supermarket Suuris), ja osoitteesta Niuhalanraitti 3 Vihti. Auton löydät Vihdissä linjalan parkkipaikalta.

Pakettiautot, asuntoautot ja peräkärryt

2023 Bino.fi, Kaikki oikeudet pidätetään