Vertaa & vuokraa menopelit
Etsi tarjouksia pakettiautoista, vesijeteistä ja monista muista menopeleistä...

Oletko vuokraamassa?

Vertaa ennenkuin vuokraat

1. Vertaa ennen kuin vuokraat


Vertaile vuokraamoita helposti, nopeasti ja tee varaus vain parissa minuutissa. Bino.fi vertailusivuston kautta vuokraamoiden laitteet ja niitä tarvitsijat löytävät toisensa. Tarjoamme vertailusivuston kautta vuokraamoiden yhteystiedot, varauskalenterin sekä mahdollisuuden ottaa vuokraamoon myös yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.


Vertaa vuokraamoita nopeasti, helposti ja säästä selvää rahaa! Bino.fi vertailusivuston kautta tavoitat vuokraamot ja vuokraamot teidät.


Varaa kätevästi verkosta ja maksa turvallisesti verkossa!


Kun vuokraamo on valittu, tee varaus vuokraamon varauskoneen kautta. Palvelun maksujenvälityksen toteuttaa kotimainen Visma Pay yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visma Pay:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu. Kaikki varaukset maksetaan Visma Payn kautta joko pankin verkkomaksupainikkeella tai korttimaksulla ja maksunsaajana näkyy Visma Pay Oy.


Voi myös tehdä varauskyselyn lomakkeen kautta tai pyydä lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla. Voit sopia vuokraamon kanssa yksityiskohdista  ja samalla luottaa, että käytännön asiat sujuvat näppärästi ja luotettavasti. Voit myös tarkastaa vertailuohjelmiston kautta kuinka monta tähteä vuokraamo on saanut aiemmin asiakkailtaan.


Vuokraaminen tekee hyvää – kaikkea ei kannata omistaa


Vuokraaminen ostamisen sijaan on hyväksi sekä ympäristölle että lompakolle. Aloita vertailu siis heti ja tee elämäsi paras vuokrausdiili!


Tienaa vuokraamalla kalustoa

2. Laaja valikoima


Vuokraamoiden määrä kasvaa kuukausittain ja löydät varmasti tarvitsemasi vuokrattavan menopelin kaupungista kuin kaupungista.  Selaile kategorioittain tai hae kriteereitäsi vastaavia kohteita. Saatat jopa löytää jotain uutta ja kiinnostavaa! Muiden käyttäjien jättämät arvostelut antavat lisäpontta päätöksentekoon.


Vuokraaminen säästää luontoa

3. Vuokraaminen tekee hyvää sinulle ja myös luonto kiittää


Yhteiskäyttöautoilulla, kuten kimppakyydeillä tai autonvuokrauspalveluilla, voi olla useita hyötyjä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tässä on joitain niistä:


1. Vähemmän liikenteen päästöjä: Yhteiskäyttöautoilu vähentää liikenteen kokonaispäästöjä. Yksittäisten autojen sijasta useampi ihminen voi matkustaa samalla autolla, mikä vähentää ajoneuvojen määrää teillä. Tämä johtaa pienempiin päästöihin, koska autojen käyttöaste paranee.


2. Autojen tehokkaampi hyödyntäminen: Monilla yksityisautoilla on pitkiä seisomisaikoja päivittäin, kun ne ovat pysäköityinä esimerkiksi työpaikan parkkipaikalle. Yhteiskäyttöautoilussa autoja voidaan hyödyntää tehokkaammin, koska niitä voi käyttää useampi henkilö päivän aikana. Tämä vähentää tarvetta valmistaa ja ylläpitää suurta määrää yksityisautoja, mikä säästää materiaaleja ja resursseja.


3. Vähentynyt tarve auton omistamiseen: Yhteiskäyttöautoilu voi kannustaa ihmisiä harkitsemaan oman auton omistamisen tarpeellisuutta. Monet autoilijat käyttävät autoaan vain harvoin tai vain tiettyinä ajankohtina. Yhteiskäyttötarjoajien avulla nämä ihmiset voivat vuokrata tarvittaessa auton sen sijaan, että heidän täytyisi omistaa oma auto. Tämä voi johtaa pienempään kokonaisautojen määrään ja siten vähentää autojen valmistuksesta aiheutuvia päästöjä.


Usein kysyttyä

Palvelun käyttö on sinulle täysin ilmaista! Me emme halua provisiota vuokraamastasi tuotteesta, vaan ainoastaan autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen hinnan vuokraamallesi tuotteelle. Me saamme tulovirtamme vuokraamoilta ja näin pystymme mahdollistamaan kuluttajille täysin maksuttoman palvelun, joka toimii!

Menopelien vertailu onnistuu vertailujärjestelmän kautta etusivulta, kun sopiva vuokraamo on löytynyt voit vuokrata ajoneuvon suoraan varauskalenterista. Voit olla myös yhteydessä vuokraamoon soittamalla, lähettämällä heille sähköpostia tai lähettämällä lomakkeen kautta kyselyä.

Kokeile helppokäyttöistä vertailuohjelmaa!

Näette menopelien alkaen -hinnat vertailuohjelmistosta, kun sopiva vuokraamo on löytynyt voit tarkastaa tarkat hinnat valitsemallesi ajankohdalle yrityksen varauskalenterista. Voit toki myös tarkastaa menopelin vuokrahinnoittelun vuokraamon varauskalenterin kautta heidän omilta sivuiltaan, mikäli sellainen ohjelmisto heiltä löytyy.

Kyllä voitte, vuokrauksen peruuttaminen tehdään suoraan vuokraamasi vuokraamon toimintaperiaatteiden mukaan.

Ette tee, vuokrasopimus tehdään vuokraamon kanssa.

Vuokraamon sopimusehdot löydätte vuokraamon varauskalenterista ja vuokraamon verkkosivuilta.

Näette pakettiautovuokraamoiden aukioloajat Bino.fi vertailuohjelmistosta, mikäli vuokraamo on nämä syöttänyt järjestelmäämme.

Kyllä on, varauskalenterin tarjoaa kotimainen Orhi Oy uRent josta voitte lukea tarkemmin täältä. Ja vuokraamoiden maksupalvelun tarjoaja on kotimainen Visma Pay, lue lisää täältä.

Voitte olla yhteyksissä asiakaspalveluumme täältä.

2023 Bino.fi, Kaikki oikeudet pidätetään