Vertaa & vuokraa menopelit
Etsi tarjouksia pakettiautoista, vesijeteistä ja monista muista menopeleistä...

Tienaa vuokraamalla kalustoasi!

Etusivu vertaa ennen kuin vuokraat

Vuokraa tuotteitasi Bino.fi vertailusivuston kautta – hyvä markkinapaikka omien sivujen rinnalla!


Nykyään jokainen matkailija ei enää vuokraa majoituspaikkaansa suoraan hotellin verkkosivuilta tai lentojaan lentoyhtiön kautta?

Vuokralleantajaksi ryhtyminen on helppoa ensi kertaa vuokraaville että pitkän linjan ammattilaisille tai yrityksille jotka haluavat maksaa kaluston käyttökuluja vuokraamalla ajoittain kalustoaan.


Bino.fi vertailusivusto on hyvin hakukoneista löytyvä vertailusivusto, löysithän sinäkin tänne? Tavoitamme kuukausittain tuhansia ihmisiä ympäri Suomen.


Maksat vain varauskalenterin kautta toteutuneista vuokrauksista maksupalvelu Visma Payn kulut + komission. Puhelimitse, sähköpostilla tai kyselylomakkeen kautta tulleista varauksista emme veloiteta mitään. Mikäli ette ole täysin tyytyväisiä palveluun, voitte katkaista palvelun käytön täysin veloituksetta.


Liittymislomakkeen kautta saat kirjautumistunnukset, jolla brändäät oman vertailusivuston oman näköiseksesi. Katso esimerkki täältä.


Läpinäkyvä raportointi – tiedät, mitä hyötyä Bino.fi teille tuo!


Saatte viikoittain myyntiraportin Visma Pay verkkomaksupalvelun kautta josta ilmenee kyseisen viikon varauskalenterin kautta tullut myynti. Näette myös selkeästi kuinka paljon Bino.fi -vertailusivuston kautta on otettu teihin yhteyttä. Kaiken tämän lisäksi näette myös kuinka moni vierailija on saapunut Bino.fi -verkkosivustolta teidän omalle verkkosivustollenne mikäli verkkosivustollenne on asennettu Google Analytics -kävijäseuranta.


Meille_on_myon_moniv_1920x1080

Hinnoittelu


Bino.fi portaaliin yrityksen tietojen laittamisesta vuokraamo maksaa  Visma Pay Power maksupalvelun kuukausittaiset kulujen verran jotka ovat 19,00€/kk (normaali hinta 49€/kk).  Lue lisää Visma Pay Power paketin muista transaktiomaksuista. Transaktiomaksuihin lisätään Bino.fi vertailupalvelun palvelumaksu 10%. Tämä palvelumaksu tullaan vähentämään Visma Payn tilityksistänne. Puhelimitse, sähköpostilla tai kyselylomakkeen kautta tulleista varauksista ei veloiteta mitään. Maksatte vain varauskoneen kautta tulleista varauksista.


Esimerkkilaskelma


Vuokraamo saa kuukaudessa 10 vuokrausta

Keskimääräinen vuokrahinta 100€ alv.0%

Näistä varauksista 5kpl puhelimitse, 2kpl lomakkeen kautta ja 3kpl varauskoneen kautta pankkimaksu maksuvaihtoehtona.


Mitä vuokraamo maksaa?

Visma Pay Power kk-maksu 19,00€

Visma Pay Power hinnaston mukaan 3kpl pankkimaksu 0,39€ * 3 = 1,17€

Varauskoneen kautta 3kpl varausta yht. 300€ * 10% komissio = 30,00€


Vuokraamolle jää 1000,00€ alv. 0% myynnistä 949,83€ alv. 0%


Nykypäivän vuokralaiset etsivät tuotteita verkosta


Nykyään jokainen matkailija ei enää vuokraa majoituspaikkaansa suoraan hotellin verkkosivuilta tai lentojaan lentoyhtiön kautta? Vertailusivustot ovat tärkeä lisäresurssi vuokraamoille, jotka haluavat saada lisätienestiä vaivattomasti ilman että heidän tarvitsee maksaa palveluntarjoajalle digitaalisesta markkinoinnista tai hakukoneoptimoinnista.


 


Vuokraaminen säästää luontoa

Näin ryhdyt vuokralleantajaksi


1. Rekisteröidy palveluun


Aloita klikkaamalla Liity mukaan tästä painiketta sivulla tai suoraan tästä, anna sähköpostiosoitteesi ja viimeistele yrityksenne julkinen profiili antamillasi tunnuksilla. Sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi Bino.fi markkinointiportaaliin ja sähköiseen varauskalenteriisi.


2. Luo yrityksellesi vuokraamosivusto

Täytä yrityksesi kuvausteksti huolella ja panosta valokuviin. Katso mallia täältä.  Sähköinen varauskalenteri liitetään yrityksenne Bino.fi markkinointisivulle josta asiakkaat voivat vuokrata teidän tuotteita. Julkaisemasi ilmoitus kalentereineen avataan kun tiedot tarkastettu oikeiksi, olemme yhteydessä rekisteröityjään.


3. Hyväksy Visma Pay maksupalvelusopimus

Tämän jälkeen voit vastaanottaa maksuja tilillesi. Vuokraaja maksaa varauksen Visma Pay verkkopalvelussa joka liitettynä teidän varauskalenteriinne, voitte toki ottaa maksutta varauksia vastaan puhelimitse tai sähköpostin kautta. Visma Pay on kotimainen ja luotettava maksutapa. Lue lisää täältä


4. Aloita tienaaminen

Voit lisätä varauskalenteriin tuotteita ja lisäpalveluita niin paljon kuin vain haluat. Voit hallinnoida varauksia ja sopia vuokrauksen yksityiskohdista suoraan varauskalenterin kautta. Lisää vinkkejä lisäpalveluiden ja tuotteiden syöttämisestä voit katsoa Kuopion Pakut varauskoneen kautta, katso mallia täältä. Asiakaspalvelumme on tukena mahdollisissa ongelmatilanteissa.


Varauskone orhi urent

Mikä ihmeen varauskalenteri?


Bino.fi tarjoaa Orhi uRent varaukalenterin vuokraamoiden käyttöön


uRent digitalisoi kaluston vuokrauksen aina varauksen tekemisestä kaluston luovutukseen saakka.


Vuokrausohjelmisto on räätälöity toimimaan erityisesti niille yrityksille, jotka vuokraavat kalustoa, kuten autoja, työkoneita tai vesijettejä. Orhin uRent antaa yritykselle mahdollisuuden vastaanottaa ja hallinnoida kaluston vuokrausta helposti pilvipalveluna.


Kun syötät järjestelmään kaikkien vuokrattavien autojen tai kalustojen tarkat tiedot, asiakkaat pääsevät tarkastelemaan näitä tietoja tehdessään varausta. Näin he saavat valita itselleen parhaan mahdollisen vaihtoehdon vapaana olevista autoista tai kalustosta.


Liiketoiminnan helppous

Monen vuokraamon ajanvarauskalenteri tai vuokrausohjelmisto saattaa olla vain pikaisesti kynällä kirjoitettu lappu puhelun aikana, tai omatekoinen kalenteri Excelissä. Itsetehdyn kalenterin ylläpitäminen on erittäin vaivalloista, mutta myös aikaa vievää. Kuulostaako tutulta?


Parempi asiakaskokemus – parempi mieli!

Tarjoa asiakkaillesi mutkaton ja parempi asiakaskokemus toimivan, helppokäyttöisen ja nopean ajanvarausjärjestelmän avulla. Sähköinen ajanvarausjärjestelmä on käytettävissä ympäri vuorokauden, jolloin asiakkaasi voivat asioida kanssasi juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii. Varausjärjestelmästä asiakkaasi näkevät kaikki vuokrattavat tuotteet sekä vapaat ajat helposti muutamalla silmäyksellä tarvittavien lisätietojen kera.


Lue lisää ominaisuuksista 


Usein kysyttyä

Vuokraajaksi pääset rekisteröitymään täältä

Bino.fi portaaliin yrityksen tietojen laittamisesta vuokraamo maksaa vain Visma Pay Power maksupalvelun kuukausittaiset kulujen verran jotka ovat 19,00€/kk (normaali hinta 49€/kk). Tarjous voimassa 30.9.2023 asti. Lue lisää Visma Pay Power paketin muista transaktiomaksuista. Transaktiokuluihin lisätään meidän palvelumaksu 10%, tämä summa tullaan vähentämään Visma Payn tilityksistänne. Puhelimitse, sähköpostilla tai kyselylomakkeen kautta tulleista varauksista ei veloiteta mitään. Lyhykäisyydessään maksatte vain verkkovarauskoneen kautta tulevista varauksista.

Sopimus on irtisanottavissa milloin vain, 1kk irtisanomisajalla.

Bino.fi tarjoaa kaikille vuokraamoille Orhi Oy:n varauskalenterin käyttöönsä pelkällä komissiomaksulla. Orhi uRent on kaikki mitä tarvitset ohjelmistolta tehokkaaseen vuokraustoimintaan. Notkea ja kattava ajanvarausjärjestelmämme mukautuu moneen ja tehostaa liiketoimintaasi. Orhin uRent vuokraamon ajanvarausjärjestelmä pysyy mukanasi kaikilla laitteilla ja sisältää ominaisuuksia joista olet aiemmin osannut vain haaveilla.

Kyllä voitte, ota yhteyttä asiakaspalvelu@bino.fi

Kyllä on, varauskalenterin tarjoaa kotimainen Orhi Oy uRent josta voitte lukea tarkemmin täältä.

Palvelun maksujenvälityksen toteuttaa kotimainen Visma Pay yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visma Pay:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu. Kaikki varaukset maksetaan Visma Payn kautta joko pankin verkkomaksupainikkeella tai korttimaksulla ja maksunsaajana näkyy Visma Pay Oy.

Visma Pay, lue lisää täältä.

Voitte olla yhteyksissä asiakaspalveluumme täältä.

Valitse tarpeidesi mukaan päivittäiset, viikoittaiset tai kuukausittaiset tilitykset.

Ette maksa, vuokraamo maksaa vain komission varauskoneen kautta tulleista varauksista.

Käyttöehdot luettavissa täältä

Ainoastaan Visma Pay kuukausimaksun 19,00€/kk (norm. 49,00€), otamme varauskalenterin kautta tulleista varauksista komission joka vähennetään Visma Pay tilityksistänne. Helppoa eikö?

Kyllä saatte.

Kyllä voitte. Kehittynyt maksupalautusten hallinta mahdollistaa osa- ja kokohyvitykset maksutavasta riippumatta kaikille maksutatapahtumille.

Bino.fi tarjoaa jokaiselle vuokraamolle erittäin tarkat vuokrausehdot, joita jokainen pystyy muokkaamaan haluamallaan tavalla.

Vakuutusyhtiöt ovat kehitelleet vertaisvuokraukseen erikseen räätälöityjä vakuutusmalleja vertaisvuokrauspalveluille.

If on rakentanut vertausvuokrausta varten oman tuotteensa Shareit-Turvan, jonka autoansa vuokraava voi autolleen ottaa.

Shareit-Turva -paketin saa suppeana tai laajana, jos autossa on kasko. Laajana se kattaa bonusmenetysten ja vahinkojen lisäksi myös mm. petostapaukset, joissa auto varastetaan.

OP:n vakuutus, joka korvaa auton omistajan omavastuun ja bonusmenetykset, mutta ei esimerkiksi petostapauksia eli tapauksia, joissa autoa ei palauteta. Auton omistajan oma vakuutus kattaa vahingot.

Toki voit muuttaa omasta vakuutusyhtiöstä ajoneuvon vakuutuksen yksityiskäytöstä vuokraus ilman kuljettajaa vakuutukseen.

2023 Bino.fi, Kaikki oikeudet pidätetään