Vertaa & vuokraa menopelit
Etsi tarjouksia pakettiautoista, vesijeteistä ja monista muista menopeleistä...

Asunto- ja matkailuauton vuokraus Kokkola

Vertaa vuokraamoita & varaa

Valitse luokka
Valitse paikkakunta
Järjestys
Ladataan…
Naiset makaamassa vuokraamassaan matkailuautossa

Tervetuloa asuntoauton vuokrauspalveluun Kokkola!


Unelmoitko vapaudesta ja seikkailuista, joita asuntoautolla matkustaminen tarjoaa? Meidän asuntoautojen vuokrauspalvelumme mahdollistaa juuri tämän – voit kokea matkustamisen ilon ja vapauden ilman sitoutumista ja huolenpitoa.


Miksi vuokrata asuntoauto Kokkolasta?


1. Vapaus ja joustavuus: Asuntoauto tarjoaa sinulle täyden vapauden valita matkareittisi, yöpymispaikkasi ja matkan keston. Voit tutustua uusiin kohteisiin, nauttia luonnosta ja olla täysin joustava suunnitelmissasi. Matkusta mihin haluat, milloin haluat, ilman aikatauluja ja sitoumuksia.


2. Mukavuus ja kotimaisemat: Vuokraamalla asuntoauton saat matkustaa kodin mukavuuksilla. Meidän asuntoautomme on varusteltu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten makuutiloilla, keittiöllä, WC:llä ja suihkulla. Voit nauttia mukavasta yöunesta omassa vuoteessasi ja valmistaa omat ateriasi matkalla. Lisäksi asuntoauto tarjoaa upeat näkymät ja vaihtuvat maisemat suoraan ikkunastasi.


3. Taloudellinen joustavuus: Asuntoauton omistaminen voi olla suuri taloudellinen sijoitus. Sen lisäksi, että sinun täytyy hankkia itse asuntoauto, sinun tulee myös huolehtia sen ylläpidosta, vakuutuksista, huolloista ja säilytyksestä. Vuokraamalla asuntoauton maksat vain käytöstäsi, mikä voi olla huomattavasti edullisempaa ja järkevämpää taloudellisesti.


4. Huolenpito ja tuki: Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii asuntoautojen kunnosta ja turvallisuudesta. Jokainen asuntoauto tarkistetaan ja huolletaan ennen vuokrausta, jotta voit lähteä matkaan täysin luottavaisin mielin. Tarjoamme myös kattavan opastuksen ja tuen ennen matkaa, jotta olet täysin valmistautunut asuntoautolla matkustamiseen.


5. Unohtumattomat elämykset: Asuntoautolla matkustaminen tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda unohtumattomia muistoja ja elämyksiä. Voit tutustua uusiin paikkoihin, kokea luonnon kauneuden ja olla lähellä perhettä ja ystäviäsi matkan aikana. Jokainen päivä asuntoautolla on uusi seikkailu, joka tarjoaa vapauden ja jännityksen tunteita.


Valitse asuntoauton vuokraus ja astu matkailun maailmaan täysin vapain mielin. Koe matkustamisen ilo, nauti mukavuuksista ja tutustu uusiin kohteisiin omassa tahdissasi. Anna meille kunnia olla osa matkaasi ja varaa asuntoauto vuokralle jo tänään.


Mies ihastelee tähtitaivasta vuokraamansa retkeilyauton katolla

Matkailuauton Vuokraaminen Kokkolasta: Joustavuutta ja vapautta matkailuseikkailuihin


Matkailuautojen suosio matkailumuotona on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Yhä useammat ihmiset haaveilevat vapaudesta ja joustavuudesta matkustaessaan, ja matkailuautolla matkustaminen tarjoaa juuri nämä mahdollisuudet. Ennen kuin sitoudut matkailuauton omistamiseen, harkitse tarkoin vuokrausvaihtoehtoa. Tässä artikkelissa tarkastelemme syitä, miksi matkailuauton vuokraaminen voi olla järkevämpää kuin sen omistaminen.


1. Taloudelliset edut: Matkailuauton hankinta voi olla suuri taloudellinen sijoitus. Sen lisäksi, että sinun täytyy ostaa itse matkailuauto, sinun tulee myös huolehtia sen ylläpidosta, vakuutuksista, huolloista ja säilytyksestä. Nämä kulut voivat olla merkittäviä, etenkin jos matkustat harvoin tai vain kausiluonteisesti. Vuokraamalla matkailuauton maksat vain käytöstäsi, mikä voi olla huomattavasti edullisempaa ja järkevämpää taloudellisesti.


2. Joustavuus ja vaihtelu: Vuokraamalla matkailuauton saat mahdollisuuden valita erilaisia malleja ja tyyppejä matkailuautoista jokaiseen matkaan. Voit valita tilavamman mallin perhelomalle tai kompaktimman vaihtoehdon romanttiselle matkalle kumppanin kanssa. Lisäksi voit valita vuokra-ajan ja -paikan joustavasti, mikä antaa sinulle vapauden tutkia uusia kohteita ja maisemia ilman sitoutumista yhteen matkailuautoon tai -paikkaan.


3. Vähemmän sitoumuksia ja huolenpitoa: Matkailuauton omistaminen vaatii huolellista ylläpitoa ja huolenpitoa. Sinun täytyy pitää huolta moottorista, tehdä säännölliset tarkistukset, puhdistaa ja säilyttää matkailuauto asianmukaisesti. Vuokraamalla matkailuauton sinun ei tarvitse huolehtia näistä tehtävistä, sillä vuokrauspalvelu hoitaa huollot ja tarvittavat tarkastukset. Voit keskittyä täysin matkustamisesta nauttimiseen.


4. Ammattimainen tuki ja turvallisuus: Matkailuauton vuokrauspalveluilla on yleensä ammattitaitoinen henkilökunta, joka huolehtii matkailuautojen kunnosta ja turvallisuudesta. He tarkistavat ja huoltavat matkailuautot säännöllisesti varmistaen, että ne ovat turvallisia ja toimivia. Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia matkailuauton kanssa, vuokrauspalvelu tarjoaa sinulle apua ja tukea.


5. Vapaus ja seikkailu: Matkailuautolla matkustaminen antaa sinulle täyden vapauden valita reittisi, pysähdyspaikkasi ja matkan keston. Voit tutustua uusiin paikkoihin, nauttia luonnosta ja olla joustava suunnitelmissasi. Matkailuautolla matkustaessa sinulla on vapaus olla sitoutumatta yhteen paikkaan tai hotelliin, ja voit vaihtaa maisemaa aina kun haluat.


Matkailuautoilu voi olla unohtumaton kokemus, mutta sen omistaminen ei välttämättä sovi kaikille. Vuokraamalla matkailuauton saat joustavuutta, vapautta ja taloudellisia etuja matkailuseikkailuihisi. Voit valita erilaisia malleja ja tyyppejä jokaiseen matkaan, välttää sitoutumista yhteen ajoneuvoon ja nauttia ammattilaisen tuesta ja turvallisuudesta. Anna itsellesi vapaus ja valinnanmahdollisuus matkustaa mihin haluat, milloin haluat. Vuokraa matkailuauto ja lähde unohtumattomalle matkalle!


Usein kysyttyjä kysymyksiä asuntoauton tai matkailuauton vuokraamisesta Kokkolasta?

Asuntoauton vuokrahinnat Kokkolassa voivat vaihdella suuresti eri tekijöiden perusteella, kuten vuokra-ajankohdasta, vuokrauspaikasta, auton koosta ja varustelutasosta. Seuraavassa on joitakin suuntaa antavia hintatietoja:

Yleensä asuntoauton päivävuokra voi olla noin 70–300 euroa. Kalliimmat ja suuremmat asuntoautot voivat maksaa enemmän, kun taas pienemmät tai vanhemmat autot voivat olla edullisempia. Hinnat voivat myös vaihdella vuodenaikojen mukaan, esimerkiksi kesäkuukausina vuokrahinnat voivat olla korkeammat.

Lisäksi tulee ottaa huomioon muita kustannuksia, kuten vakuutusmaksut, polttoainekulut ja mahdolliset lisäpalvelut tai lisävarusteet, kuten liinavaatteet, keittiötarvikkeet tai navigointijärjestelmät.

Kun olet päättänyt vuokrata matkailu-, retkeily- ja asuntoauton, on aika valita sopiva vuokraamo. On tärkeää harkita muutamaa seikkaa ennen vuokraamista:

1. Hinnat ja tarjoukset
Hinta on tärkeä tekijä, etenkin jos haluat säästää rahaa. Vertaa eri vuokraamoiden hintoja Bino.fi vertailupalvelun kautta ja katso, mikä sopii budjettiisi parhaiten. Muista, että edullisempi hinta ei aina tarkoita parempaa laatua.

Kun vertailet hintoja, kannattaa huomioida myös mahdolliset tarjoukset ja alennukset. Monet vuokraamot tarjoavat erilaisia kampanjoita ja etuja, jotka voivat tehdä vuokraamisesta edullisempaa.

On myös hyvä tarkistaa, mitä kaikkea hintaan sisältyy. Joissakin vuokraamoissa hintaan sisältyy esimerkiksi vakuutukset ja lisävarusteet, kun taas toisissa ne tulevat erikseen.

2. Sijainti ja saatavuus
Valitse vuokraamo, jonka sijainti on sinulle sopiva.

On myös tärkeää tarkistaa retkeilyautovuokraamon aukioloajat ja varmistaa, että se on auki, kun käyt noutamassa tai palauttamassa retkeilyautoa. Joissakin vuokraamoissa on myös mahdollista noutaa tai palauttaa avainkoodin avulla tai avata ovet mobiilisovelluksen kautta.

3. Asiakaspalvelu ja arvostelut
Hyvä asiakaspalvelu on tärkeää, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia vuokrauksen aikana. Kannattaa tutkia vuokraamon yhteystiedot ja varmistaa, että heidän kanssaan on helppo olla yhteydessä tarvittaessa.

Ennen vuokraamista kannattaa myös tutkia vuokraamon arvosteluja, nämä näkyvät esillä myös Bino.fi vertailusivuston kautta. Arvosteluista voi saada hyvän käsityksen siitä, millainen yritys on kyseessä ja millaisia kokemuksia muilla asiakkailla on ollut vuokrauksen aikana.

On myös hyvä tarkistaa, millaisia lisäpalveluita vuokraamo tarjoaa. Esimerkiksi mahdollisuus lisäkuljettajaan tai lisävakuutuksiin voivat olla hyödyllisiä palveluita, jotka tekevät vuokraamisesta sujuvampaa.

4. Vuokrausehdot ja vakuutukset
Ennen kuin vuokraat asuntoautoa, on tärkeää tutustua huolellisesti vuokrausehtoihin ja vakuutuksiin. Muista kysyä vuokraamon henkilökunnalta, jos sinulla on kysyttävää. Joitakin tärkeitä vuokrausehtoja ovat:

5. Vuokra-aika ja kilometrirajoitukset
Tarkista, kuinka kauan voit vuokrata matkailuauto ja onko kilometrirajoituksia. Joillakin yrityksillä saattaa olla rajoituksia siitä, kuinka monta kilometriä voit ajaa per vuokraus. On tärkeää suunnitella vuokra-aika huolellisesti ja varata riittävästi aikaa asuntoauton käyttöön. Muista myös, että liikenteen ruuhka-aikoina matka saattaa kestää tavallista pidempään.

6. Vakuutusturva
On tärkeää varmistaa, että sinulla on oikea vakuutus, jos jotakin sattuu vuokrauksen aikana. Monissa vuokraamoissa on toimivat vakuutukset, mutta kannattaa aina tarkistaa tämä asianmukaisesti.

Vakuutus on tärkeä osa vuokrausta, sillä se antaa sinulle turvaa mahdollisten vahinkojen varalta. Muista kuitenkin, että vakuutukset eivät kata kaikkia mahdollisia vahinkoja, joten ole varovainen ja huolellinen asuntoauton käytössä.

7. Lisäpalvelut ja -varusteet
Useat vuokraamot tarjoavat lisäpalveluita ja -varusteita, kuten navigaattorin, polttoainepaketin tai vaikkapa lasten turvaistuimen. Jos tarvitset näitä, ota yhteyttä vuokraamoon, niin he voivat antaa sinulle lisätietoa. Huomioitavaa on, että lisävarusteet saattavat maksaa enemmän, joten harkitse, mitä todella tarvitset.

Navigaattori on erittäin hyödyllinen apuväline, kun olet liikkeellä uudessa paikassa. Polttoainepaketti puolestaan voi olla hyvä vaihtoehto, jos aiot ajaa pitkiä matkoja tai et halua huolehtia tankkaamisesta vuokrauksen aikana. Lasten turvaistuin on tärkeä varuste, jos matkustat lasten kanssa.

Muista kuitenkin, että lisäpalvelut ja -varusteet voivat vaikuttaa vuokrauksen hintaan. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse juuri sinulle sopivat palvelut ja varusteet.

Yhteenveto
Kun tarvitset retkeilyautoa satunnaisesti on retkeilyauton vuokraus on yksi vaihtoehto. Matkailuauton vuokraus on erittäin kätevä tapa nauttia perheen kanssa kesälomasta. Valitse sinulle sopiva vuokraamo, katso tarkasti vuokrausehdot ja vakuutukset. Noudata kaikkia ohjeita, kun vuokraat matkailuauton, jotta se sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Valitsemalla hyvälaatuisen vuokraamon saat itsellesi tavan, joka helpottaa arkea silloin kun sitä tarvitset.

Kyllä voitte, vuokrauksen peruuttaminen tehdään suoraan vuokraamasi vuokraamon toimintaperiaatteiden mukaan. Osa vuokraamoista perii peruutusmaksun peruutuksista.

Ette tee, vuokrasopimus tehdään vuokraamon kanssa.

Vuokraamon sopimusehdot löydätte vuokraamon varauskalenterista sekä vuokraamon verkkosivuilta.

Näette vuokraamoiden aukioloajat Bino.fi vertailuohjelmistosta mikäli vuokraamo on nämä syöttänyt järjestelmäämme.

Vertailuohjelmiston kautta löydätte useamman kokoisia retkeily-, matkailu-, ja asuntoautoja. Ajantasainen saatavuustilanne löytyy vuokraamoiden varauskalenterista.

Ajoneuvon avaimet saatte vuokraamon toimintaperiaatteiden mukaan, osa vuokraamoista tarjoaa myös ”avaimetonta” vuokrausta, jolloin avaat auton ovet mobiilisti. Tällöin puhutaan yleiskielellä yhteiskäyttöautoilusta.

Kaikissa vuokraamissamme ajoneuvoissa täytyy olla liikennevakuutus, joka kattaa syyttömälle osapuolelle aiheutetut vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta. Vuokrauksen aikana olet ajoneuvon haltijana ja vastaat autolle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista varaukseesi liittyvän omavastuun mukaisesti, kannattaa tarkistuttaa nämä vuokrausfirmalta ennen vuokrauksen alkua.

Lisäksi vuokraamoiden ajoneuvoissa on yleisesti hirvi-, palo-, varkaus- ja törmäysvakuutus, joiden korvauksien piiriin kuuluu normaalien vakuutusehtojen mukaiset vahingot valitun vakuutusomavastuun ylittävältä osalta.

Asiakas on velvollinen korvaamaan ajoneuvolle ja sen varusteille vuokra-aikana sattuneet vahingot sekä ajoneuvon seisonta-ajasta aiheutuneet kustannukset. Vuokraamoiden yleinen omavastuu liikkuu 1000-2000 euron välissä, jota useammassa vuokraamossa voi myös laskea lisäkorvausta vastaan.

Osa retkeilyautojen, asuntoautojen ja matkailuautojen vuokraamoista tarjoaa vuokrasta ilman luottokorttia, on myös vuokraamoita jotka velvoittavat luottokorttitoimenpiteen.

Tarkasta tämä kun olet vuokraamassa ajoneuvoa vuokraamolta.

Useammat vuokraamot sallivat tämän, mutta usein ajoneuvoa ei saa eikä voi viedä Suomen rajojen ulkopuolelle ilman erillistä maastapoistumislupaia, Green Cardia sekä ajoneuvon rekisteröintitodistuksen teknistä osaa. Maastapoistumisluvan, Green Cardin sekä ajoneuvon rekisteritodistuksen teknisen osan saatte mukaan vuokraamolta.

Lemmieläinten kuljettaminen ilman Vuokranantajan lupaa on yleensä kielletty. Useampi vuokraamo sallii tämän erillisellä siivousmaksulla, tällä vuokraamot kattavat vuokra-auton siivouksen ennen seuraavaa vuokrausta.

Kyllä on, varauskalenterin tarjoaa kotimainen Orhi Oy uRent josta voitte lukea tarkemmin täältä. Ja vuokraamoiden maksupalvelun tarjoaja on kotimainen Visma Pay, lue lisää täältä.

Voitte olla yhteyksissä asiakaspalveluumme täältä.

Asuntoautoa ajetaan yleensä normaalilla henkilöautokortilla, joka riittää useimpiin tapauksiin. Tämä tarkoittaa, että voit ajaa asuntoautoa, joka ei ylitä tiettyä kokorajaa tai painorajaa. Kuitenkin tarkat säännöt ja rajoitukset voivat vaihdella eri maissa ja alueittain.

On tärkeää tarkistaa oman maasi tai alueesi lainsäädäntö koskien ajokorttivaatimuksia asuntoauton ajamiseen. Joissakin maissa saatetaan vaatia erityistä ajokorttiluokkaa, kuten C1-korttia, jos asuntoauto ylittää tietyn painorajan.

Lisäksi on hyvä muistaa, että asuntoauton käyttöön voi liittyä erityisvaatimuksia ja sääntöjä, kuten pysäköintirajoituksia tai erityisiä liikennesääntöjä, joten on suositeltavaa tutustua näihin ennen matkaa ja varmistaa, että sinulla on tarvittavat ajokortit ja luvat asuntoauton turvalliseen ja lailliseen käyttöön.

Matkailu-, retkeily- ja asuntoautoilla on kaikilla omat ominaisuutensa ja käyttötarkoituksensa. Tässä niiden tärkeimmät erot:

1. Matkailuauto:

– Matkailuauto on erityisesti suunniteltu matkustamiseen ja asumiseen.
– Se yhdistää ajoneuvon ja asunnon, eli sillä voi liikkua ja samalla yöpyä mukavasti.
– Matkailuautossa on yleensä kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten vuoteet, keittiö, kylpyhuone ja säilytystilaa.
– Sen ajoneuvoluokka voi vaihdella pienistä pakettiautoista suurempiin rekisteröityihin matkailuautoihin.
– Matkailuautoa voidaan käyttää sekä lyhyillä viikonloppumatkoilla että pidemmillä lomareissuilla.

2. Retkeilyauto:

– Retkeilyauto on yleensä pienempi kuin matkailuauto ja sen tarkoitus on enemmänkin tarjota mukava kuljetus retkeily- ja ulkoilukohteisiin.
– Retkeilyautoissa voi olla joitain perusmukavuuksia, kuten nukkumistilat ja pieni keittiö, mutta ne eivät yleensä ole yhtä varusteltuja kuin matkailuautot.
– Retkeilyautoissa on yleensä enemmän mahdollisuuksia tavaroiden kuljettamiseen, ja ne ovatkin suosittuja aktiivisen ulkoilun harrastajien keskuudessa.

3. Asuntoauto:

– Asuntoauto on käytännössä synonyymi matkailuautolle, ja näitä termejä käytetään monissa maissa rinnakkain.
– Toisissa maissa ”asuntoauto” voi viitata erityisesti suurempiin ja ylellisempiin matkailuautoihin, kun taas ”matkailuauto” voi tarkoittaa myös pienempiä ja vaatimattomampia ajoneuvoja.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että matkailuauto on kattava termi, joka kattaa sekä retkeilyautot että suuremmat ja paremmin varustellut asuntoautot. Retkeilyautot ovat yleensä pienempiä ja tarkoitettu liikkumiseen aktiivisen ulkoilun ja retkeilyn yhteydessä. Asuntoautot ovat yleensä suurempia ja varustellumpia, mikä mahdollistaa pidemmät matkat ja mukavamman asumisen.

2023 Bino.fi, Kaikki oikeudet pidätetään